Insluiping in woning, politie zoekt getuigen

zaterdag 28 oktober 2017

Delft - Een bejaarde vrouw werd op vrijdagochtend 27 oktober rond 08:00 uur, in haar woning in de Pijperring overlopen door een man die haar van haar geld beroofde. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep rond 08:00 uur in de straat tegenover haar woning om de vuilnis weg te gooien. Toen zij even later terugkwam zag zij een onbekende man in de gang van haar woning staan. Deze man riep direct dat hij geld wilde hebben en herhaalde dat nog een aantal maal. De bejaarde bewoonster probeerde de man te kalmeren maar deze bleef vragen om geld. Nadat zij hem wat geld had gegeven vertrok de man weer en zag het slachtoffer dat hij in de richting van de Buitenhofdreef liep. 

Het gaat om een donker getinte man vermoedelijk ongeveer 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 m lang. Tijdens de insluiping had hij een rode jas en een sjaal voor zijn mond.

De recherche van het politiebureau Delft komt graag in contact met mensen die op die ochtend iets opvallends of de verdachte hebben gezien in de omgeving van de Pijperring wat mogelijk te maken heeft met deze insluiping. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Delft 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlaardingen | 112 alarmeringen Vlaardingen | Goedkoop Tanken in Vlaardingen | Supermarkten in Vlaardingen | Weerbericht Vlaardingen